LeftField-blogi

LEFTFIELD HENKILÖSTÖPALVELUALAN RATKAISUJA TARJOAVAN GO ON HELSINGIN OMISTAJAKSI

[fa icon="calendar"] 16 helmikuuta, 2018 / Petteri Hakala

Petteri Hakala

Tavoitteena toimialaa nopeampi kasvu pääkaupunkiseudulla.

Go On on suomalainen, yrittäjävetoinen franchise-ketju, joka on erikoistunut rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, henkilöstön soveltuvuusarviointeihin ja työvoiman koulutukseen. “Tämä on comeback –mielenkiintoiselle ja kasvavalle toimialalle. Haluan olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja, jotka helpottavat ja sujuvoittavat työnantajien ja työntekijöiden elämää” sanoo Petteri Hakala. ”Hienoa, että saimme kasvubisnesten luotsaamisen ymmärtävän ammattilaisen yrittäjäksi Suomen suurimmalle markkina-alueelle”, kommentoi Go On Finlandin toimitusjohtaja Kimmo Salminen.

”Uskon, että työnhakijoiden vahvuuksien löytäminen ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen on avainasemassa kun kehitämme palveluitamme” kertoo Petteri Hakala tulevista kehityssuunnista. ”Tulemme jatkossa panostamaan enemmän myös suorarekrytointeihin. Rekryyttien syväluotaus onkin asia, jonka parissa meillä on jo palveluajatuksia. Henkilöstön laatu ja tyytyväisyys vaikuttavat suoraan yritysten menestymiseen” hän lisää.

 

Go On Helsingin rekrytoinneista ja työntekijäsuhteista vastaa jatkossakin HR päällikkö Maarit Halonen. Maaritilla on yli 15 vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalta.

_______________________

 

LeftField & Company Oy on Petteri Hakalan 100% omistama yritys, jonka missio on toimia uusien tähtientekijänä pk-yrityksille ja start-upeille. Yhtiö toimii myös johdon tukena strategian käytäntöön viennissä. LeftField kuuluu Asiakastiedon AA-luokkaan eli Suomen vahvimpiin yrityksiin. Go On Helsinki on LeftFieldin 100% omistama tytäryhtiö.

Go On palvelee asiakkaittain valtakunnallisesti ja paikallisesti 17 toimipisteen voimin. Yritys on suomalainen ja toimipisteet yrittäjien omistamia. Ketjun vuoden 2017 liikevaihto oli yli 27 milj euroa.

 

 

Lisätiedot www.go-on.fi

Go On Helsinki

Petteri Hakala

p. 0400 772 723

petteri.hakala@go-on.fi

Go On Finland

Toimitusjohtaja Kimmo Salminen

p. 0400 752150

kimmo.salminen@go-on.fi

Aiheet: Intohimona myynti, b2b-yritysten kasvu

Anna kommenttisi!