Tähdentekijä

Suunnattu kyvykkäille ja kunnianhimoisille yrityksille, tiimeille ja yksilöille

proratas-logo

Tähdentekijä

 

Tähdentekijä palvelut on suunnattu pk-yritysten omistajille ja toimitusjohtajille sekä suurempien yritysten liiketoimintajohtajille ja hallituksille, tyypillisesti hallituksen puheenjohtajalle. Erotteleva tekijä verrattuna muihin palveluihin on ostopersoonien tarve uudistaa kokonaisvaltaisesti koko yritys - lähtien kulttuurista ja toimintatavoista. Monesti näissä on tarve hypätä mukaan yritykseen interim-tyyppisesti.

Se tarkoittaa, että yrityksen visio ja missio puntaroidaan ja tehdään kunnon toimintasuunnitelma.  Monessa yrityksessä toimintasuunnitelma on riittävä - jotta strategia saadaan toimimaan. 
Organisoidaan kenties hallitus- ja johtoryhmätyöskentely.

Yksi kokonaisvaltaisimmista yhteistyö asiakkaista oli Pro Ratas Oy.

Ensimmäisen vuoden aikana työstettiin yhtiön visio, missio, tuotteistus, johtamismalli ja toimintasuunnitelma kuntoon. 

Kun tulosta alkoi syntyä LeftField etsi yhtiölle potentiaaliset ostajakandidaatit ja neuvotteli yhdessä Pro Ratas Oy:n johdon kanssa yhtiön myynnin uudelle omistajalle. 

Tämä vaatii kuitenkin yritykseltä kasvun ajatusmaailman, halu ja tahto kasvaa. 

Millä lihaksilla?

LeftField ja Hra Hakala on ollut viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana osakkaana tai kokonaisuuden omistajana yli 10 eri yrityksessä. Voi sanoa, että oppirahoja on maksettu. Tämän lisäksi LeftField on toiminut interim-johtajana yhteensä 10 eri yrityksessä n 6-60 kk kerrallaan. Voi siis sanoa, että LeftField on melkoisen harjaantunut tekemään ripeitä päätöksiä ja toimeenpanosuunnitelmia.

Haluatko kuulla lisää?

 

Tähdentekijä palvelut saattavat sopia yrityksellesi jos mietit liiketoiminnan muuttamista johonkin uuteen kulmaan. Autamme mielellämme. 

Miten asiakasanalytiikka ja tukiäly voivat auttaa yritystäsi uudistumaan?
filler-2