Intohimoinen yritysjohtamisen asiantuntija asiakkuuksien, myynnin ja markkinoinnin osa-alueisiin.

Uskomme vahvasti asiakkuuksien ymmärtämisen voimaan ja suhtaudumme suurenmoiseen dataan ja tekoälyyn työkaluna voittavan konseptin löytämiseen.

AI-vetoinen myynti- ja markkinointikone

Tavoitteena myynnin kasvu pienemmillä kuluilla? Haluaisitko tutustua uuteen aikakautemme myynti- ja markkinointiratkaisuun, joka on AI-vetoisesti ohjattu? Konsepti yhdistää voimansa asiakkuuksien ja myynnin johtamisen huipputeknologian kanssa tarjoten tehokkaan ja älykkään lähestymistavan.

Tukiälyn hyödyt

Yrityksen prosessiin sisäänrakennettu tukiäly mahdollistaa väsymättömän kumppanin myynnin ja markkinoinnin johdolle luotsata tiiminsä kohti kannattavaa kasvua.

LeftFieldin menestyscaset ovat aina pohjautuneet asiakasanalytiikkaan jonka kautta olemme ymmärtäneet mistä vipuvarsista kasvu ja kannattavuus syntyy. 

Haluatko kuulla lisää caseista joita olemme tehneet?

electrowaves-logo
GRANO_LOGO_YELLOW_LARGE_RGB

Myynnin ja markkinoinnin edellytykset kuntoon - myyntijohtajan pelinrakentaja

Toimimme usein yrityksissä myyntijohdon pelinrakentajana. 

Varmistamme, että organisaatiolla on riittävät operatiiviset edellytykset myynnin kasvattamiseen, tuottavaan markkinointiin ja asiakkuuksien kehittämiseen. 

Teemme aina kattavan 360° analyysin yrityksen tilanteesta, identifioimme hankkeet jotka johtavat kasvuun  ja kannattavuuteen. Pilkomme ne  projekteiksi. 

Lopputuloksena voi olla vaikka myynnin ja markkinoinnin pelikirja ja sen käytäntöönvienti, tuotteistusprojekti sisältäen törkeän lupauksen tai uusi tehokkaampi myynnin malli. 

Uskomme, että parempi johtaminen yhdistettynä asiakkaiden tilanteen ymmärtämiseen tuo myynnin kasvua.

Tähdentekijä - Fokuksena yrityksen suorituskyky a.k.a liiketoimintajohtajan pelinrakentaja

Olemme tehokkaasti tukeneet yrityksiä strategiansa kehittämisessä ja käytäntöön viemisessä. Liiketoimintajohtajan pelinrakentaja -asiakkaistamme suurin osa on pk-yrityksiä, ja kumppaneinamme ovat yrityksen hallitus, toimitusjohtaja/omistaja tai suurempien yritysten liiketoimintajohto. Työmme tuloksena on syntynyt uudistettuja visioita, missioita tai asiakaslähtöisiä strategioita.Useissa asiakastapauksissa olemme myös osallistuneet strategian toimeenpanoon interim-johtajana. Toimintatapamme korostaa käytännönläheisyyttä, ja keskitymme saavutettaviin tuloksiin. Interim-johtajakokemusta meillä on karttunut monista projekteista, kuten StaffPointilla, Fonectalla, Granolla ja Tikkurilassa.