Myynnin Johtaminen

Myynnin johtaminen

Onko yrityksesi missio, visio ja strategia kilpailukykyinen? Hyvä!

Kuitenkin useat yritykset epäonnistuvat strategian siirrossa yrityksen myynti- ja asiakaspalveluprosesseihin. Toivottua tulosta ei synny.  

Haluamme auttaa yrityksiä johtamisessa, erityisalueena myynnin johtaminen ja ryydittäjänä digitaalinen markkinointi. Emme kuitenkaan valmenna myyjiä. Verkostossamme on erinomaisia valmentajia erilaisten yritysten tilanteisiin.

Mistä lähdetään liikkeelle? 

Uuden palkkamallin rakentaminen. Myynnin organisointi. Uusien kyvykkyyksien rakentaminen. Uusien digitaalisten liiketoimintojen rakentaminen. Dataohjautuvan markkinoinnin rakentaminen. Asiakkuuden vision rakentaminen. Myynnin johtaminen valmentavasti ja motivoivasti. 

Siinä joitain narunpätkiä mistä voimme aloittaa. Ota yhteyttä ja kysy miten voimme auttaa!

 

Miksi tärkeää

Digitalisaation myötä kaikki yritysten prosessit digitoidaan ja automatisoidaan. Myös myynnin pitää pysyä kehityksessä mukana. Siirrymme vauhdilla kohti digimyyntiä, mutta ihmisellä on prosessissa edelleen tärkeä rooli. 

Miten autamme

Tulemme mukaan yrityksesi strategian vientiin asiakkuusprosesseihin. Mietimme yhdessä miten myynti jatkossa tehdään tehokkaammin ja tuloksekkaammin. Määritämme mittarit. Autamme matkan varrella vastaantulevissa solmukohdissa.

OTA YHTEYS

Miten lähdet liikkeelle

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen! Kartoitamme tilanteesi.

Kerromme samalla mielenkiintoisia case-esimerkkejä; mm. miten nostimme henkilöstöpalvelualan toimijan liikevaihdon 70 milj eurosta 100 miljoonaan 2 vuodessa.