LeftField & Company - Tähdentekijä

Odota odottamatonta - Expect the unexpected

tapio-haaja-YwfXOmnfdqs-unsplash 1

Visio ja missio

LeftFieldin visio on olla tähdentekijä.  Missiomme on tunnistaa, kannustaa ja mahdollistaa kyvykkäitä ja kunnianhimoisia - yrityksiä, tiimejä ja yksilöitä.

Luoda yritysmaailman uusia tähtiä!

Positiomme

Kaiken tekemisemme ytimessä on yksi päämäärä - tehostaa yrityksesi, tiimisi tai yksilön suorituskykyä. Emme ole pelkästään kumppaneita, vaan liittolaisia, jotka pyrkivät muutokseen ja kasvuun. Haluamme olla se ratkaiseva tekijä, joka erottaa meidät muista toimijoista alallamme.Miten sitten teemme sen? Ensinnäkin, ymmärrämme, että muutoksen ei tarvitse olla radikaali, vaan se voi olla hienovarainen ja sovitettu organisaatiosi tarpeisiin. Pidämme kiinni periaatteesta "muuta vain, jos on tarve", ja vältämme turhia toimintatapojen muutoksia. Muutamme vain niin paljon kuin organisaatiosi on valmis vastaanottamaan. Mikä tekee meistä ainutlaatuisia? Eroamme muista toimijoista sitoutumisellamme vapauttaa yrityksesi vanhoista kaavoista. Kaadamme sovinnaisia raja-aitoja ja kannustamme luovaan ajatteluun. Tavoitteenamme on tuoda uutta ja omaperäistä, laajentaen samalla näkemystäsi kasvusta - ja kaikki tämä pienemmillä kuluilla. Olemme kumppani, joka ei pelkää haasteita, vaan innokkaasti auttaa sinua saavuttamaan menestystä uusilla, innovatiivisilla tavoilla. Valitsemalla meidät valitset kumppanin, joka ei ainoastaan ymmärrä tarpeitasi, vaan myös vie sinut kohti kestävää kasvua ja menestystä. Kaikki ratkaisumme rakentuvat datan ja analytiikan varaan.

Arvot ovat toimintatapamme

 

LeftField on

  • Yllättävä. Ratkaisut joita tarjoamme ovat usein yllättäviä ja luovia. Mutta kaiken pohjalla on aina analyysi. Parhaat kasvut ja onnistumisemme olemme tehneet hyödyntäen data-analytiikkaa ja AI:n apua.

  • Yritteliäs. Yritteliäs tarkoittaa sitä, että olemme innovatiivisia, motivoituneita ja päättäväisiä. Näemme mahdollisuuksia haasteiden sijaan ja tartumme aktiivisesti tilaisuuksiin. Tartutamme aloitteellisuutta ja olemme valmiita ottamaan riskejä onnistuaksemme.

  • Itsenäinen. Tartumme toimeen ilman jatkuvaa ohjausta ja valvontaa - pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset aina. 

  • Uskalias. Olemme valmiita kokeilemaan uusia asioita liiketoiminnassa, sillä se johtaa innovaatioihin ja mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Kuitenkin uskallus liittyy myös harkintaan ja kykyyn arvioida riskejä, jotta voidaan tehdä fiksuja päätöksiä pyrittäessä kohti menestystä. Emme harjoittele asiakkaan bisneksellä riskinottoa.

  • Avulias. Teemme työtä myös pro-bono vaikeuksissa oleville ja pienyrittäjille tai start upeille ja kolmannelle sektorille. Tuemme kaikkia yrityksiä jakamalla tietoa ja kokemusta, sekä tarjoamme apua ja neuvoja, kun sitä tarvitaan. Näistä tapaamisista emme veloita mitään. Uskomme, että kun sinä menestyt - lopulta mekin menestymme. 
filler-2